Tillsammans med författaren och konstnären Johan Frid har vi producerat tre gedigna böcker i bild och form. Böckerna är skrivna som läroböcker med ett tydlig pedagogisk uttryck och ett stort antal kreativa övningar. De fungerar alldeles utmärkt även för privatpersoner som är intresserade av att lära sig mer om färg, form och att skapa bilder.

Vår storsäljare INTRO – BILD är en lärobok i bild för högstadiet och gymnasieskolan som tar upp grunderna i bildskapandet.

INTRO – BILD

Vår storsäljare INTRO – BILD är en lärobok i bild för högstadiet och gymnasieskolan som tar upp grunderna i bildskapandet. Du lär dig bland annat teckna perspektiv, skapa skulpturer och digitala bilder. Här beskrivs även vad det innebär att kommunicera med bilder, t.ex. genom att komponera en bild på ett uttrycksfullt sätt.

F-pris: 280:-

KÖP BOKEN HÄR

 

Vill du veta mer?

Klicka här för att hämta hem utdrag ur boken.

NTRO – SKAPA är en inspirerande bok i bild för elever från förskola till årskurs 6.

INTRO – SKAPA

INTRO – SKAPA är en inspirerande bok i bild för elever från förskola till årskurs 6. Med ca 200 aktiva övningar kan eleverna arbeta självständigt eller tillsammans med kompisar. Boken innehåller bland annat kreativa och tydliga övningar, elevers upplevelser från konstutställningar och mängder med motiverande och färgstarka bilder.

F-pris: 230:-

KÖP BOKEN HÄR

 

Vill du veta mer?

Klicka här för att hämta hem utdrag ur boken och
klicka här för att hämta hem Lärarhandledning.

Vår senaste bok i INTRO-serien är fullspäckad med stimulerande fakta, läckra bilder och nyskapande övningar i form och formgivning.

INTRO – FORM

Vår senaste bok i INTRO-serien är fullspäckad med stimulerande fakta, läckra bilder och nyskapande övningar i form och formgivning. Läs och lär om bland annat färg, form, rumskänsla, uttryck, stil, material och funktion. Boken riktar sig främst till gymnasieskolan.

F-pris: 280:-

KÖP BOKEN HÄR

 

Vill du veta mer?

Klicka här för att hämta hem utdrag ur boken.