Böckerna om flickan Emmi och hennes familj skrevs och illustrerades av oss på Didacta för snart tio år sedan. De omtyckta och tryckta böckerna är nu uppdaterade som digitala versioner. Nu kan ni läsa och lyssna på dem via era datorer, läsplattor och telefoner. Böckerna riktar sig främst till barn i åldern 6–9 år.

Barnboken Emmi och sköldpaddan finns både som iBook på iTunes Store och som e-bok i nätbokhandeln och biblioteken. De fristående böckerna i serien om Emmi är skrivna och formgivna av Fridha och illustrerade av Rickard. Ett lekfullt projekt som ligger oss varmt om hjärtat.

Emmi och sköldpaddan

Emmi älskar sköldpaddor, stora som små. Hon vill så gärna ha en sköldpadda, men mamma är livrädd för dem. Efter tjat och lång väntan åker familjen äntligen iväg till Grekland där sköldpaddorna finns. Kommer Emmi att få se en sköldpadda på semestern? Och vad händer egentligen om man råkar klappa en?

Beställ här:
iBook: iTunes Store | E-bok: Adlibris

 

Ljudbok

Emmi och sköldpaddan finns nu att köpa som ljudbok (nedladdningsbar MP3).

Beställ här:
Ljudbok: Adlibris och Bokus

Vill du lyssna på inledningen? Klicka här:

Barnboken Emmi och alfabetsbreven finns som e-bok i nätbokhandeln och biblioteken. De fristående böckerna i serien om Emmi är skrivna och formgivna av Fridha och illustrerade av Rickard. Ett lekfullt projekt som ligger oss varmt om hjärtat.

Emmi och alfabetsbreven

Emmi är nästan sju år och ska börja första klass. En dag när Emmi kommer hem från skolan ligger där ett mystiskt brev och väntar på henne. På framsidan finns bokstaven A och B och på baksidan står något som Emmi ännu inte kan läsa. Under hösten får hon fler alfabetsbrev med samma mystiska text. Vad står det egentligen i breven? Kommer Emmi någonsin att lära sig läsa?

Beställ här:
iBook: iTunes Store | E-bok: Adlibris

 

Ljudbok

Emmi och alfabetsbreven finns nu att köpa som ljudbok (nedladdningsbar MP3).

Beställ här:
Ljudbok: Adlibris och Bokus

Barnboken Emmi och Kusin Terpentin finns som e-bok i nätbokhandeln och biblioteken. De fristående böckerna i serien om Emmi är skrivna och formgivna av Fridha och illustrerade av Rickard. Ett lekfullt projekt som ligger oss varmt om hjärtat.

Emmi och Kusin Terpentin

Emmi har en släkting som hon kallar för Kusin Terpentin och han har det roligaste jobb man kan tänka sig. Han är nämligen konstnär! På sportlovet åker Emmi och hälsar på honom och då får hon lära sig allt en liten konstnär bör veta. Och är man konstnär så ska man ha en konstutställning. Lyckas Emmi hålla utställningen hemlig för mamma och pappa? Och lyckas hon sy den där mössan som hon ljög för fröken om?

Beställ här:
E-bok: Adlibris