Slättarps Gård, Lifestyle | Foto: Daniella Witte | Didacta Produktionsbyrå AB
Kund:

Slättarps Gård

Uppdrag:

Hemsida

För åtta år sedan öppnade Slättarps Gård och vi har varit med från start. Det känns därför extra roligt att få presentera deras nya hemsida som vi byggt upp tillsammans med WebTree.

Eftersom Slättarps Gård består av tre delar: Butik, Café/Restaurang och Showroom, har vi planerat hemsidan därefter. Allt för att det ska bli enkelt för besökaren att hitta vad hen söker, bland annat med en kalender för information och en del enbart för inspiration! En tydlig struktur är viktigt och vi upplever att vi har lyckats med det.

Butiken drivs av Charlotta och Anna. Utöver sitt fantastiska sortiment erbjuder de bland mycket annat även heminredningskonsultation.

Caféet drivs av Lenzi, som även arrangerar restaurangevent på gården. Det kan vara alltifrån företagsevent till grillkvällar eller en läcker brunch på Fars dag.

Nytt för i år är gårdens Showroom! Här samsas bland andra Picky Living och Pitta Loft på 150 härliga kvadrat.

Slättarps gård erbjuder verkligen allt du kan önska inom mode och inredning. Att du dessutom kan njuta av en fantastisk lunch med hembakat till kaffet gör ju verkligen inte ett besök dit sämre.

Välkommen till Slättarps Gård!

www.slattarpsgard.se