Kund:

Leanway AB

Uppdrag:

Hemsida

För Leanway AB har vi arbetat fram en ny hemsida tillsammans med webbyrån Webtree. Anna Sjödin, som äger företaget, är ett energiknippe som fullkomligt sprudlar av liv. Dessutom är hon en väldigt drivande företagare med många års erfarenhet kring ämnen som Personligt Ledarskap, Flödeseffektivitet och Lean Office Work Flow.

Leanway behövde en ny hemsida som visade allt detta. Som var både färgstark och personlig, men samtidigt fullmatad med fakta kring Leanways metoder och utbildningar.

Vi började arbetet med att läsa på om företaget, dess aktivitetsplan och en stor kundundersökning som Karakai tagit fram. Fridha fick lära sig mer om vad begreppet lean egentligen innebar och hjälpte Anna Sjödin med texterna till hemsidan. Putsade, skar bort och flyttade om – allt för att göra Annas budskap så tydligt som möjligt. Fridha skissade fram en formgivning och arbetade fram en struktur. Vi bollade med olika frågor som: vilka rubriker ska vara med? Vilka underrubriker? Vilken ordning ska det vara på Leanways arbetssätt? Vad ska komma först och vad ska komma sist? Rickard var ute på plats och tog fina porträttbilder på både Anna och hennes kunder. Han ritade ett läckert och färgstarkt ”Leanway-träd” och ”pratbubblor” till Anna utifrån den moodboard vi tidigare tagit fram. Sedan hjälptes vi alla åt att samla in allt material så att Webtree kunde börja bygga sidan. Resultatet blev en proffsig, färgstark, informativ och responsiv hemsida som Anna Sjödin själv kan fortsätta fylla på med nyheter och annat.