”Fridha är oerhört professionell och erfaren. Hon formger med skärpa och med en stor insikt om och respekt för kundens behov och önskemål. Hon är effektiv, positiv och är en fenomenal kommunikatör. Jag kan mycket varmt rekommendera Fridha till andra småföretagare som behöver råd och hjälp med sin grafiska profil och sitt personliga varumärke.”

Tuva Sköld/ Landskapsdesigner, Arkitekt & Miljöpsykolog på Arkitekt Grönt

”Didacta – en liten, personlig, professionell och flexibel byrå att samarbeta med.”

Cecilia White, Camozzi Pneumatik AB

”Didacta har hjälpt mig visualisera och på ett sömlöst sätt integrera 3D med fotografi. Med Rickards illustrationsbakgrund är det möjligt att nå extremt verklighetstrogna lösningar och det är bra att involvera honom från starten för att enklast nå fram till ett bra resultat.”

Jeff Richt, Jeffery Richt | Photography

”Didacta har ända sedan vårt samarbete startade, i mitten av nittiotalet, varit en mycket professionell och personlig samarbetspartner.
Vårt samarbete har resulterat i ett tjugotal läroböcker i tekniska ämnen för bland annat gymnasieskolan, en hemsida och en ny grafisk profil för mitt företag.
Det jag har värderat högt genom åren är Didactas förmåga att fånga den röda tråden och på ett enkelt och pedagogiskt sätt knyta ihop text, bild, färg och form på ett vinnande sätt.”

Jörgen Johnsson, Ingenjör och författare, JustIT Electronics

”Som läromedelsutvecklare projektleder du framtagandet av olika läromedelskomponenter, både tryckta och digitala produkter, och i yrkesrollens karaktär är det en självklarhet att du har samarbete med många personer och flera företag. Det är genom mitt arbete som läromedelsutvecklare, för en av Sveriges ledande läromedelsproducenter, jag haft förmånen att samarbeta med Didacta. De har bland annat gjort illustrationer, formgivit tryckta och digitala produkter, manusförfattat, producerat ljud och film, redigerat foton och utfört många olika redaktionella tjänster åt mig.

Det är ingen slump att jag valde att ha omfattande samarbeten med Didacta i flera av mina projekt. De affärsmässiga skälen är självklara:

• samarbete som grundar sig i en bra och tydlig kommunikation,

• flexibiliteten, förståelsen och lyhördheten till de många och omfattande och ofta komplicerade beställningarna,

• hög kompetens och därmed hög kvalitet på alla produkter och tjänster och till konkurrenskraftiga priser samt leveranser enligt överenskommelser.

De är mycket kreativa och initiativtagande och ger ofta feedback, t.ex. i form av utvecklande och förbättrande idéer.

Jag vill också lyfta hur trevliga de är på Didacta, Fridha, Rickard och Johnny. En sådan bra och trevlig relation är värt mycket. Särskilt i omfattande projekt och i projekt som sträcker sig över lång tid. ”

Staffan Släger, Läromedelsutvecklare, Släger Läromedelsutveckling